Äntligen trappa och nya brevlådor

Siiri
28 augusti 2020
Trädgårdsdesign - Trappa

Äntligen har vi tagit steget till att bygga trappa till vår entré :-). Tidigare har det bara varit en sluttning. Vi har gjutit stegen i betong och nu väntar vi bara på cortenplåtarna som vi ska klä betongen med. Dessa beställdes igår, så det dröjer säkert någon vecka innan de är på plats, men jag är supernöjd med valet av utformningen av trappan. Återkommer med bilder när plåtarna är på plats.

Vi har äntligen även fått till ordentliga brevlådor vid vår entré till grannen och oss. De som satt där innan fick man i princip dagligen stötta upp, som tur är har jag inte ens en bild på dem :-). Men det resulterade i att jag fick flytta och dela på en del malört som jag planterat, malörten ser inte så fin ut i dagsläget, men jag hoppas den kommer att ta sig till nästa säsong.

Vill önska er alla en riktigt trevlig helg!

Här i stockholmsområdet håller jag tummarna för att det kommer mycket regn nu när det äntligen ser ut att komma något.