Fix i trädgården

Siiri
29 april 2020
Trädgårdsdesign tulpan

De senaste helgerna och kvällarna har det blivit en del fixande i trädgården. 

Varje dag börjar med en runda i trädgården, det är så härligt den här årstiden när det hela tiden dyker upp något nytt. En riktigt härlig start på dagen.

Trädgårdsdesign - pergola

Vi har byggt klart en ny "pergola" med ett armeringsnät där jag ska klura ut vad jag ska låta klättra på. (Ber om ursäkt för en stökig bild) Funderar på att testa att låta en prydnadspumpa få växa på den. Om det är någon som testat detta så får ni gärna höra av er om hur det har funkat :-). Hela detta projekt började med att barnen ville göra i ordning varsin yta där de kunde få plantera vad de ville. Eddie ville ha ett träd, så det kommer nog att bli en rönnsumak. Nellie ville ha massor av blommor, så hennes plantering kommer vara färgsprakande med massor av blommor hela sommaren. 

Vi har äntligen även satt igång projektet med att göra i ordning vår entré från uppfarten. Här ska vi bygga ett tak med en spaljé vid vår groventré och göra en trappa med sättsteg i corten. Ser fram emot att se reultatet, men det dröjer nog ett tag till innan vi kommit så långt.

Jag har även hunnit med att sprida ut en del gödsel i rabatterna och rensat bort lite ogräs. 

Vill önska er alla en riktigt härlig valborg!