Sommaren i trädgården

Siiri
3 september 2021
Plantering, hosta, hakonegräs

Det var ett tag sedan senaste inlägget, det har varit fullt upp med jobb, egen trädgård och livet med små barn, men nu är jag tillbaka :-).

Den här tiden på året tycker jag är helt fantastisk. Jag gillar den friska luften och så känner jag ofta så här års att det är ganska skönt att inte behöva lägga lika mycket tid på vattnande och fixande i trädgården efter en hel underbar sommar. 

De projekt vi haft i vår trädgård denna sommar är dammbygge, nya planteringar och en ny pergola (som inte riktigt är klar, tur att vi inte har någon brådska, bilder kommer på den). 

Jag är så nöjd med dammen. Det är helt underbart att njuta av porlandet från det lilla vattenfallet/bäcken, mata våra små guldfiskar och se vår första näckrosblomma :-). 

Damm, trädgårdsdamm

Den nya planteringen är klar, men det saknas än så länge lite växter, men de kommer när jag säkert bestämt mig för vad jag ska plantera. Jag velar så mycket. I ena delen av planteringen har jag gjort en våtbädd. Jag har aldrig testat det förut, så det ska bli riktigt spännande att se hur det funkar. 

Önskar er en trevlig helg!