MINA TJÄNSTER

TRÄDGÅRDSDESIGN STOCKHOLM

 

 

Växtlivet trädgårdsdesign kan trädgårdar och ser fram emot att hjälpa er på vägen till er gröna oas!

 

Växtlivets trädgårdstjänster 

För att få fram de bästa egenskaperna hos just er trädgård eller gröna miljö erbjuder Växtlivet trädgårdsdesign olika lösningar för att skapa den miljö som passar just era behov. Jag hjälper till med allt från små tips eller ett fint krukarrangemang till att skapa en färdig trädgård eller grön miljö. Jag är gärna med i hela processen från idé till verklighet. Era behov tillsammans med tomtens karaktär är de viktiga grundstenarna för att skapa en unik och trivsam trädgård.

Växtlivet kan hjälpa till med bland annat:
– Illustrationsplan  

– Konsultation 
– Växtval/växtlista
– Skötselanvisningar  
  
– Plantering
– Skötsel
– Krukarrangemang/välkomnande entréer
– Skisser av trädgården/gröna miljön
– Skalenliga ritningar
– Funktionsplan                                                                             

Jag vänder mig till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar m.fl. Hos Växtlivet är alla välkomna. Jag hjälper er på vägen till er gröna oas. Med Växtlivet kan ni ägna er åt ert medan jag sätter form och struktur på er gröna miljö. Nedan kan ni läsa mer om de paket som jag erbjuder. Är det något ni känner att ni vill ha som inte är paketerat är det bara att ni hör av er så sätter jag ihop en offert.

Läs mer om mina specifika tjänster

Planeringskiss av en trädgård

Stora trädgårdspaketet
Läs mer

Vattenkanna

Lilla- och mellersta
trädgårdspaketet
Läs mer

 

Trädgårdsstyling

Trädgårdsstyling
Läs mer

Entré med krukor och blommor

Entréabonnemang
Läs mer

Trädgårdshandske och löv

Trädgårdskonsultation
Läs mer

 Plantering/trädgårdsskötsel
Läs mer


Bostadsrättsföreningar

En innergård slits ofta snabbare än en trädgård och behöver efter ett antal år ses över igen. Vilka värden är viktiga för era medlemmar? Växtlivet vill gärna ta fram planen för er gård som möter de behov som just er förening har.

Arbetet kan kännas som väldigt stort, men tar man det bara stegvis och tar in hjälp så löser vi det tillsammans. Jag tycker det är viktigt att medlemmarna får vara delaktiga i framtagandet av en plan för gården. Delaktighet skapar engagemang och i alla föreningar finns det någon som älskar att ta hand om växter. Det är av stor vikt att skapa en miljö som är hållbar, lättskött och miljövänlig och samtidigt behålla värden som trygg, prunkande, trivsam, funktionell och lekfull.
Som ett första steg bokar jag gärna in ett rådgivningsmöte där vi under 1,5-2 h pratar igenom vad man skulle kunna göra och vad det finns för behov. Känner ni att ni vill gå vidare från detta steg kommer jag gärna och presenterar mig på ett styrelsemöte/medlemsmöte där vi öppnar upp för engagemang från medlemmarna. Att medlemmarnas behov och önskemål kommer fram till mig är av stor vikt innan jag i nästa steg tar fram ett komplett förslag. I det förslaget ingår detaljerade ritningar, växtförslag, belysning, planteringsplan och skötselanvisningar m.m.

Kontakta gärna mig så berättar jag mer och ser vad jag kan göra för just er BRF. Jag tar fram en offert efter ett första möte.