TRÄDGÅRDSKONSULTATION

TRÄDGÅRDSDESIGNER STOCKHOLM

 

 

HAR NI KÖRT FAST MED ERA TRÄDGÅRDSPLANER?

 

 

Växtlivet trädgårdsdesign erbjuder rådgivning hemma i er trädgård eller blivande trädgård.

Konsultation kan vara bra om ni känner att ni behöver hjälp att komma igång i trädgården, behöver hjälp med prioriteringen eller har fastnat i något trädgårdsprojekt som ni vill komma vidare med. Kanske behöver ni nya idéer till en del av trädgården där ni känner att ni inte kommer fram till någon bra lösning. Eller har ni en helt ny trädgård.

Under vår träff kan ni ställa frågor och bolla idéer om allt som har med er trädgård att göra. Ni kan få förslag på utformning, material och växter för trädgården. Jag kan också ge skötselråd och prata om vad som skall bevaras eller tas bort.

Vi bokar en tid och under vårt möte går vi igenom era önskningar, behov och vad det är ni vill ha hjälp med. Vi går gemensamt runt i trädgården och bollar idéer och ni får förslag på material, utformning och växter i trädgårdens olika rum utifrån platsens förutsättningar. Vi diskuterar och ni får svar på era frågor. Ingen konsultation är den andra lik, det vi diskuterar kan gälla trädgårdsdesign, växtförslag, skötselfrågor m.m.

En konsultation passar alla med någon typ av ”grönt rum”. Det kan handla om en trädgård, balkong, terass, innergård eller en kolonilott.

Känner ni efter mötet att ni vill gå vidare med någon av våra paket, lilla-stora trädgårdspaketet, bjuder jag på denna rådgivning.

Ni för anteckningar efter eget behov.
Konsultationen tar ca 2 h. 

3 600:- inkl. moms. (Vill ni att jag för anteckningar från mötet är kostnaden 5 200:-)

I priserna ovan ingår reskostnad inom 2,5 mil från Huddinge, därefter tillkommer milersättning 50 kr/mil och körtidsersättning 500 kr/h.