VÄLKOMNANDE ENTRÉ

 

 

Vill ni mötas av en välkomnande entré?

 

 

VÄLKOMNANDE ENTRÉ

Entrén är det första intrycket besökare får av ert hus, den del av hemmet som man passerar flera gånger dagligen och som också ofta utgör den första mäklarbilden.

Tänk att komma hem och välkomnas av vackra växter och blommor som varieras efter årstid. Det är en härlig känsla att mötas av en entré med harmonisk blomsterprakt. Att utanför köksfönstret ha ett vackert blickfång. Krukor med blommor och växter ger en ombonad känsla vid entré och uteplats och bidrar till en mysig atmosfär.

Er entré är ansiktet utåt, det som möter både förbipasserande och gäster. Oavsett om det är hemma, på jobbet eller när man besöker en butik känns det välkomnande med en trevlig entré. Växtlivet trädgårdsdesign erbjuder en tjänst där jag kommer till er och ser till att ni har välkomnande blomarrangemang i krukor och/eller i rabatter vid entrén.

Jag erbjuder även ett entréabonnemang där arrangemanget i krukor byts ut minst 5 ggr/år. I priset ingår ett första möte där vi ses på plats hos er och går igenom vilka behov ni har och därefter får ni en offert.

Entréabonnemanget kostar från 490:-/månad inkl. moms.