VÅRA TJÄNSTER

TRÄDGÅRDSDESIGN STOCKHOLM

 

 

Vi kan trädgårdar och ser fram emot att hjälpa er på vägen till er gröna oas!

 

Våra trädgårdstjänster 

För att få fram de bästa egenskaperna hos just er trädgård eller gröna miljö erbjuder Växtlivet trädgårdsarkitektur olika lösningar för att skapa den miljö som passar just era behov. Vi hjälper till med allt från små tips eller ett fint krukarrangemang till att skapa en färdig trädgård eller grön miljö. Era behov tillsammans med tomtens karaktär är de viktiga grundstenarna för att skapa en unik och trivsam trädgård.

Vi kan hjälpa till med bland annat:
– Illustrationsplan  

– Konsultation 
– Växtval/växtlista
– Skötselanvisningar  
  
– Plantering
– Skötsel
– Krukarrangemang/välkomnande entréer
– Skisser av trädgården/gröna miljön
– Skalenliga ritningar
– Funktionsplan                                                                             

Vi vänder oss till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar m.fl. Hos oss är alla välkomna. Vi hjälper er på vägen till er gröna oas. Med oss kan ni ägna er åt ert medan vi sätter form och struktur på er gröna miljö. Nedan kan ni läsa mer om de paket som vi erbjuder. Är det något ni känner att ni vill ha som inte är paketerat är det bara att ni hör av er så sätter vi ihop en offert.

Läs mer om våra specifika tjänster

Planeringskiss av en trädgård

Stora trädgårdspaketet
Läs mer

Vattenkanna

Mellersta trädgårdspaketet
Läs mer

 

Svartvit funktionsplan över en trädgård

Lilla trädgårdspaketet
Läs mer

Entré med krukor och blommor

Entréabonnemang
Läs mer

Trädgårdshandske och löv

Trädgårdskonsultation
Läs mer här

 


Bostadsrättsföreningar

En innergård slits ofta snabbare än en trädgård och behöver efter ett antal år ses över igen. Vilka värden är viktiga för era medlemmar? Vi vill gärna ta fram planen för er gård som möter de behov som just er förening har.

Arbetet kan kännas som väldigt stort, men tar man det bara stegvis och tar in hjälp så löser vi det tillsammans. Vi tycker det är viktigt att medlemmarna får vara delaktiga i framtagandet av en plan för gården. Delaktighet skapar engagemang och i alla föreningar finns det någon som älskar att ta hand om växter.Det är av stor vikt att skapa en miljö som är hållbar, lättskött och miljövänlig och samtidigt behålla värden som trygg, prunkande, trivsam, funktionell och lekfull.
Som ett första steg bokar vi gärna in ett rådgivningsmöte där vi under 1,5-2 h pratar igenom vad man skulle kunna göra och vad det finns för behov. Känner ni att ni vill gå vidare från detta steg kommer vi gärna och presenterar oss på ett styrelsemöte/medlemsmöte där vi öppnar upp för engagemang från medlemmarna. Att medlemmarnas behov och önskemål kommer fram till oss är av stor vikt innan vi i nästa steg tar fram ett komplett förslag. I det förslaget ingår detaljerade ritningar, växtförslag, belysning, planteringsplan och skötselanvisningar m.m.

Kontakta gärna oss så berättar vi mer och ser vad vi kan göra för just er BRF. Vi tar fram en offert efter ett första möte.